Bezoeker

Wij Zijn 13! vindt plaats op zaterdag 24 april in Poppodium 013, Tilburg.

Het festival is speciaal voor 13-jarigen, maar vanwege de verplaatsing als gevolg van de coronacrisis hebben we de leeftijdsrestricties wat aangepast. Als je in 2020 of 2021 dertien was, bent, of wordt ben je welkom!

Op deze manier kunnen kinderen die al een ticket hadden gekocht nog steeds komen en zijn kinderen die in 2021 dertien worden ook welkom. Maar let wel: je mag meer één keer in je leven naar Wij Zijn 13! Twijfel dus niet te lang!

De line-up bekijk je hier.

Ja! Er komt met verschillende artiesten een meet en greet.

Ja! Er komt een foodcourt waar je betaalbaar, lekker, eten kunt kopen bij verschillende foodtrucks. Ook zijn er plekken waar je snacks of snoep kan kopen. Aan de bar kun je drinken kopen. Je mag geen eten en drinken van thuis meenemen naar 013.

Ja, je hebt cash geld of een pinpas nodig om eten en drinken te kopen.

Het is leuk als je er op tijd bent om niets van het programma te missen, maar je mag tot zo laat naar binnen als je zelf wilt.

Nee! Eenmaal binnen op het festival is er een “binnen-is-binnen-beleid”. Je moet worden opgehaald door een volwassene bij de pickup balie.

Nee! Het is een compleet festival waar van alles te beleven is. Er zijn workshops, chillplekken, game-area’s, een beauty hoek en nog veel meer!

Je kunt je telefoon gratis opladen bij het oplaadpunt in de foyer van de Main.

Ja! Fotolegitimatie is verplicht. Bij binnenkomst moet iedereen zijn legitimatie laten zien. We accepteren de volgende legitimatie documenten:

  • Geldige ID-kaart (of een kopie hiervan)
  • Geldig Paspoort (of een kopie hiervan)
  • Geplastificeerde schoolpas met pasfoto en geboortedatum
  • Persoonlijke OV-chipkaart