Bezoeker

Wij Zijn 13! vindt plaats op zaterdag 13 mei in Poppodium 013, Tilburg.

Het festival is speciaal voor 13-jarigen, als je in 2023 dertien was, bent, of wordt ben je welkom!

Maar let wel: je mag maar één keer in je leven naar Wij Zijn 13! Twijfel dus niet te lang!

De line-up bekijk je hier.

Ja! Er komt een foodcourt waar je betaalbaar, lekker, eten kunt kopen. Ook zijn er plekken waar je snacks of snoep kan kopen. Aan de bar kun je drinken kopen. Je mag geen eten en drinken van thuis meenemen naar 013.

Vanwege de weersverwachting zal de foodcourt beneden in de kelder plaatsvinden. Hier vind je onder andere de Smoothiefiets waar je zelf je eigen smoothie kan maken! Ook is hier een chill plek gemaakt waar je rustig met je vrienden kan hangen of op je gemak kan eten en drinken.

Ja, je hebt cash geld of een pinpas nodig om eten en drinken te kopen.

Het is leuk als je er op tijd bent om niets van het programma te missen, maar je mag tot zo laat naar binnen als je zelf wilt.

Nee! Eenmaal binnen op het festival is er een “binnen-is-binnen-beleid”. Je moet worden opgehaald door een volwassene bij de pickup balie.

Nee! Het is een compleet festival waar van alles te beleven is. Er zijn workshops, chillplekken, game-area’s en nog veel meer!

Je kunt je telefoon gratis opladen bij het oplaadpunt in de foyer van de Main.

Ja! Fotolegitimatie is verplicht. Bij binnenkomst moet iedereen zijn legitimatie laten zien. We accepteren de volgende legitimatie documenten:

  • Geldige ID-kaart (of een kopie hiervan)
  • Geldig Paspoort (of een kopie hiervan)
  • Geplastificeerde schoolpas met pasfoto en geboortedatum
  • Persoonlijke OV-chipkaart